сите категории
EN

БИЗНИС Погледнете што прави FriendShip

FriendShip создаде беспрекорен систем за испорака преку својата мрежа во Северна Америка и Европа посветен на испораките на Amazon FBA. Услугата за синџири на снабдување низ целиот свет е еднократно решение на клиентите за сите барања за транспорт (воздушен, море, воз, експрес), складирање, прилагодено посредување и логистика на глобално ниво. Тоа го поттикнува вашето искуство во е-трговија со решение за целиот синџир на снабдување. Луѓето можат да испраќаат преку Тихиот Океан или Евроазија користејќи ја нашата платформа за испорака базирана на облак.

Воздушен товар
Дознај повеќе
Морски превоз
Дознај повеќе
Коптен воз
Дознај повеќе
интермодални
Дознај повеќе
Складирање
Дознај повеќе

МОЌНОСТ Дознајте што го прави FriendShip уникатен

POWER Дознајте што го прави FriendShip уникатен
Добијте вистинска доверба со пријател Прој
Откријте ја вистинската рамнотежа помеѓу брзината на испорака и цената. Агент од класа А на 11 светски превозници вклучувајќи UPS, DHL, COSCO. 32 водечки логистички производи од воздух и море во над 40 земји.
Уживајте во паметното деловно патување со Friend Tech
Доверливи и податоци во реално време од врата до врата со еден клик од нашата платформа од Цена, патека до финансирање. Напредниот WMS ги прави клиентите опуштени, а обработката на нарачките е поефикасна.
Fly Supply Chain with Friend Data
Податоците се новата енергија на човечките суштества и продуктивната сила на современите компании. Огромното поврзување и создавањето податоци за 10+ години на синџирот на снабдување ги олеснува сите наши партнери.
Направете најдобри пријатели со идејата за пријател
Помогнете му на пријателот да го испрати сонот. Ние се дружиме со сите наши клиенти од срце до срце. Ние сме повеќе од шпедитер, туку деловен партнер.

Силен Дознајте зошто над 20,000 пријатели избираат FriendShip

Подобро безбедно отколку извинете

PPTT (Product Assurance, Payment Assurance, Transport Assurance, Time Assurance) им дава на клиентите 360° заштита. Без двоен успех е да се заштити синџирот на снабдување од каква било несреќа и страв.

Започни
Осигурување Осигурување
Ажурирањата во реално време се важни

Она што им треба на клиентите не се премногу зборување и објаснување, туку единствен поглед. Ние поддржуваме само-следење онлајн преку веб-страницата на нашата канцеларија и глобалниот 17 Track, давајќи им до знаење на нашите корисници каде навистина се наоѓаат пакетите.

Започни
Видливост Видливост
Вистинскиот пријател ви помага да растете

Ние се грижиме за секоја пратка која FriendShip ја испорачува без разлика колку е мала. Овде имаме групна тимска услуга, Време на одговор < 5 часа. Испораката завршува, услугите продолжуваат. Повторната посета на клиентите ни помага да изградиме долгорочна соработка и пријателство.

Започни
Загриженост Загриженост
Добриот дизајн е едноставен

Едноставноста е еден вид мудрост. Полесно, подобро! Само едноставноста го прави фокусот. Само фокусот го прави крајниот! На нашите клиенти им ставаме сè лесно, ослободувајќи ги сите нивни главоболки. Едноставно е како логото, но и богато како логото на FriendShip.

Започни
Едноставност Едноставност

РЕКОРД Прочитајте што навистина направи FriendShip

Благодарение на довербата на клиентите, поддршката од партнерите и тимската соработка, илјадници товари со кои управува FriendShip се испорачуваат ширум светот секој ден.

КОНТАКТ Ајде да го засилиме нашето пријателство

Пристапете до најновиот внатрешен ценовник за испорака и совети од експерти

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13