сите категории
EN
Морски превоз

Дома> Производи > Морски превоз

Морски превоз

Одлична соработка со светските ТОП10 бродари
Следење на целосниот процес на официјалната веб-страница на FS и 17TRACK
Специјалист за поддршка на клиентите следење еден на еден
Фиксен датум на пловидба за да се обезбеди навремена испорака
Даночни решенија за сите земји од дестинација

EXPRESS SEA PLUS
ПРЕВОЗНИКROUTEPODPOAОТСЕЧЕНДАТУМ НА ПЛОДЕЊЕОкеан Т/ТD2D T/TПредност
МАТСОНCLXШангајLBСедешеСре1118-23Расчистување пред пристигнување (PAC), наменски терминален објект, преземање истиот ден, приоритет за подигање, царинење, истовар и испорака
ЕКСПРЕС МОРЕ
ПРЕВОЗНИКROUTEPODPOAОТСЕЧЕНДАТУМ НА ПЛОДЕЊЕОкеан Т/ТD2D T/TПредност
МАТСОНCLX+ШангајLBСедешеСре1125-30Расчистување пред пристигнување (PAC), посветен терминален објект, преземање истиот ден, перформанси со високи трошоци

CCX
OAK-LBСедешеСре1425-30
ЦВАEXXШангајLAСедешеЧет1120-28
COSCOAACNingboLAЧетЈа1428-35
ЗИМZEXЈантианLAЧетЈа1220-28
СТАНДАРДНО МОРЕ
ПРЕВОЗНИКROUTEPODPOAОТСЕЧЕНДАТУМ НА ПЛОДЕЊЕОкеан Т/ТD2D T/TПредност
ЕМСPVCS/HTW/AUEШенженLA/OAK/NYЧетЈа1638-45Заштедете и време и пари
COSCOMPNWШенженOAK-LBСедешеСре1838-45
MSCДедо Мраз/РОЗАШенженЛос Анџелес / ПортландСедешеЧет1838-45
OOCLPCC1NingboLBСреСонцето1738-45
СТАНДАРДЕН МОРЕ ЕКО
ПРЕВОЗНИКROUTEPODPOAОТСЕЧЕНДАТУМ НА ПЛОДЕЊЕОкеан Т/ТD2D T/TПредност
КУЛTPCЈантианЛА ТрапакСонцетоЧет2055-65Најекономичен. Напомена: Пловење еднаш месечно
WHLMPNWШенженOAK-LBСедешеСре2155-65
cosco-shipping-universe_9795610_2312649_Large
ever-ace_9893890_3366617_Large
maersk-hanoi_9784295_2267021_Medium
one-grus_9806067_2678249_Medium
26-Махимахи-800х540
35-OOCL-HK
cma-cgm
воздушен поглед-контејнер-карго-брод-море
сила

Зошто да не изберете