сите категории
EN
елогистика

Дома> Производи > елогистика

интермодални

Интермодалната програма на FriendShip го спојува поморскиот и воздушен превоз, заштедувајќи го директниот воздушен товар и задржувајќи го разумното време. Исто така, ви овозможува да ги намалите додатоците и складирањето на одредишната порта.

Можно е да се премести товарот до половина време на транзит во океанот и половина од трошоците за воздух со грижа за превозот на FriendShip.

Секоја интермодална пратка останува интегрирана во нашата меѓународна мрежа, добивајќи ја грижата за клиентите на FriendShip од почеток до крај.

Кога ви треба поевтино решение за испорака што е побрзо од само море, комбинирањето на воздухот и океанот обично е одговорот.  

Интермодалот носи поголема флексибилност, поголем капацитет, посигурни циклуси на испорака и значително намалена емисија на јаглерод. Нашите специјалисти за интермодални услуги користат докажани најдобри практики за дизајнирање и управување со синџири за снабдување со домашни патишта и железници. Ние работиме со прекуграничен бизнис и ви ги нудиме сите услуги за поддршка што може да ги очекуваат лидерите во индустријата, од операции со царинско посредување до прекугранично приклучување, интеграција, антиинтеграција и обратна логистика.

индустриско-пристаниште-и-контејнер-двор
камион
сила

Зошто да не изберете