сите категории
EN
Коптен воз

Дома> Производи > Коптен воз

Коптен воз

Добијте го досегот што ви е потребен за да останете пред конкурентската моќ со нашата широка палета на врвни решенија за копнен транспорт.
Без разлика дали е потребен патен или железнички транспорт, нашите решенија за копнена испорака ќе ги преместат вашите пратки каде и да бидат, навреме и со рекорд за целиот процес на транспорт, производите што ги испраќате ќе бидат во сигурни раце.

Ефтино од воздухот
Цената е една третина од онаа на воздушниот транспорт, што значително ги заштедува деловните трошоци

Побрзо од море
Брзината е двојно поголема од морскиот превоз, 15-18 дена до станицата, што го забрзува готовинскиот тек на претпријатието.
Погоден е за производи со високи барања за навременост.

Нарачани логистички решенија
Обезбедувајќи информации и барања за товарот, клиентите можат да го прилагодат најбрзиот и најсоодветен логистички план.

тиејун
портрет-работник-товар-железничка станица-испраќање-карго-контејнери-превозни-компании
воз-вагони-превоз-карго-контејнери-шпедиција-компании
железница-класификација-двор-4578533_1920нов
сила

Зошто да не изберете