сите категории
EN
ФБФ

Дома> Производи > ФБФ

ФБФ

FBF е кратенка од Fulfillment by Friendship.
Одличниот пријател во FriendShip ужива во Грижата за пријателство и податоците за пријателски превоз. Ние треба да работиме како ваш близок партнер во Кина, како помошник во синџирот на снабдување од набавка, надзор на производството, инспекција, етикетирање, пакување, консолидација, тестирање на примероци, транспорт, складирање и испорака до вашите или вратите на вашите клиенти. Ние ќе бидеме интегриран дел од вашиот логистички тим. Со FriendShip ќе имате се и секого што е потребно за вашиот бизнис од А до Ш.
Главоболката што ја имавте не би постоела повеќе, како да немате тим за лов на производи, соодветен магацин, евтин и сигурен и правичен партнер за инспекција и логистика од трета страна итн. Нема да има смисла да разговарате со над 3 страни четврт.

FBF, најдобриот клуч за да се ослободите!

Ајде да го автоматизираме вашиот бизнис

ФБФ-Амазон
човек-во-автомобил-проверки-кутии-за-испорака
доставувач-во-автомобил-со-картонски-кутии