сите категории
EN
еИсполнување

Дома> Производи > еИсполнување

Dropshipping

Dropshipping е метод за исполнување нарачки каде што бизнисот не ги чува производите што ги продава на залиха. Наместо тоа, продавачот купува залихи колку што е потребно од трето лице - обично трговец на големо или производител - за да ги исполни нарачките.

Откако клиентот ќе купи производ, ќе можете да ја исполните неговата нарачка во апликацијата DSers. За среќа, DSers го автоматизира овој процес. Како сопственик на продавницата, се што треба да направите е да проверите дали деталите се точни и да кликнете на копчето Нарачка. Производот потоа се испраќа директно од добавувачот на AliExpress до клиентот - каде и да се наоѓаат во светот.

Со drop shipping, можете брзо да тестирате различни деловни идеи со ограничени негативни страни, што ви овозможува да научите многу за тоа како да избирате и продавате производи на побарувачка.

Еден од најважните делови на логистичките услуги за бизнис со е-трговија е испораката до последната милја - последниот чекор во процесот на развој на производот, од полицата на магацинот до раката на клиентот.

Клиентите се желни да ги добијат своите нарачки. Справувањето со нивните очекувања е клучно за да се изгради нивната лојалност. со нашата технологија, ќе имате целосна транспарентност на пратката. Нашата онлајн платформа ви овозможува да ги прегледате опциите за превозникот, трошоците и времето за транзит врз основа на пратката
спецификации.

Клиентите се многу нетрпеливи за добивање на производите. Справувањето со нивните очекувања е клучно за зголемување на нивната лојалност. Со FriendShip Tech, клиентите ќе имаат целосна транспарентност за испорака. Онлајн платформата им овозможува на луѓето да ги прегледаат операторот, трошоците за испорака и времето на транзит.

Испораката е метод за исполнување на нарачки кога бизнисот не води инвентар на производите. Наместо тоа, продавачите купуваат залихи од трета страна - обично трговец на големо или производител - колку што е потребно за да се исполни нарачката.  

Откако клиентот ќе купи производ, можете да ја извршите неговата нарачка во FriendShip WMS. За среќа, FriendShip го автоматизира овој процес. Како сопственик на продавница, се што треба да направите е да проверите дали деталите се точни и да кликнете на копчето „Нарачај“. Производот се испраќа директно од добавувачот ( (на пр. AliExpress) до клиентот каде било во светот.

најдобар dropshiping
How_Dropshipping_Works_680px
испорака2
онлајн-превозот
SCM-Software-thegem-blog-default