сите категории
EN
Amazon Prep

Дома> Производи > Amazon Prep

Amazon Prep

Prep Amazon Service во FriendShip се справува со сите правила на Amazon, така што клиентите можат да користат Fulfillment By Amazon (FBA), да допрат до членовите на Prime и да избегнуваат казни за складирање. Услугите што им помагаат на клиентите да работат со FBA спаѓаат во нашите услуги за подготовка на FBA.

Prep Amazon Services in Friendship се справува со секое правило на Амазон. Продавачите лесно би започнале FBA бизнис (Fulfillment By Amazon), достигнувајќи ги супериорните членови на Prime.

Овде нудиме:
Примање на залихи
Обележување FNSKU / Обележување кутија FBA
Поли торбичка/пакет
Инспекција (контрола на квалитет)

Преку нашата услуга за подготовка на Амазон, ќе имате корист од интегритетот и континуитетот на бизнисот на Амазон.

Време е да го зајакнете вашиот бизнис во Амазон. FriendShip ве поддржува до крај!

Амазон
Амазон-знак-црниот петок-зделки