сите категории
EN
компанијата

Дома> компанијата

Профил на компанијата

Погледнете ја вашата соба. Сè што гледате е изградено низ светот Кина, Виетнам, Италија....

Поврзани сме повеќе од кога било, нашата способност за транспорт, складирање и трговија со стоки останува фрагментирана. За една пратка се потребни до 30 компании, секоја со свои системи и процеси.

Технологијата на Интернет на нештата е добро развиена во 21 век, иако има многу слаби информации за логистичката трговија каде што луѓето не можат ни да знаат каде се стоките пред конечно да пристигнат.

Сепак, софтверот за разговор е толку моќен под 5G мрежата, што е многу вообичаено да нема одговори со недели дури и месеци од шпедитерот.

FriendShip го поедноставува глобалниот бизнис, ставајќи ги сите во синџирот на снабдување, ставајќи сè во платформата. Доаѓа новиот стандард за глобалната трговија! Еден клик, една парцела, еден свет!

FriendShip е меѓународна товарна компанија основана во 2013 година, со седиште во Шенжен, со филијали во Гуангжу, Шангај, Нингбо, Јиву, Ксијамен, Кингдао, Чангша, Хонгконг, САД, Обединетото Кралство. Интегрира морска, воздушна, железничка и меѓународна експресна испорака, складирање.

По долгогодишен развој, FriendShip стана водечки снабдувач на логистички услуги во светот и првите десет шпедиции во Кина. FriendShip го држи размислувањето за дизајн на производи насочено кон корисникот, ориентирано кон побарувачката, почнувајќи од сценаријата за апликација на клиентите, копање различни барања и персонализирани потреби, оптимизирање на системот и квалитетот на услугите. Во исто време, таа користи технологија за зајакнување на иновациите на производите, за напојување решенија во логистичката индустрија и за да им обезбеди на клиентите интелигентни решенија за синџирот на снабдување кои покриваат повеќе индустрии, повеќе сценарија.

Таа е посветена да им обезбеди на клиентите висока услуга, висок квалитет и високи стандардни стандардизирани интелигентни меѓународни логистички решенија со едно застанување.

Неговиот професионален меѓународен логистички тим ви дава грижа за пријателството, грижејќи се за секоја парцела.
Нејзината логистичка платформа и Интелигентното складиште се залагаат за FriendShip Tech, што го поедноставува и забрзува процесот на испорака, ги хијалинизира информациите за пратката.

Досега, многу бизниси кои се рангирани на 500-тото светско богатство избираат FriendShip, вклучувајќи ги Midea и Xiaomi. И многу помали претпријатија се обожаватели на FriendShip, што нè тера да станеме подобри.

( Компаниите од сите големини - од новите брендови до Fortune 500-тите - ја користеа технологијата на FriendShip за да пренесат стока од речиси 10 милијарди американски долари низ 102 земји во 2021 година. )

Во FriendShip, ние сме посветени да направиме повеќе за да им помогнеме на глобалните пријатели да ги поедностават своите бизниси. Станува збор за користење на моќта на нашата светска мрежа за да се даде влијание во светот што се менува.

Глобален бизнис распоред

Клиенти

Тие користат FriendShip International

Партнери